آی او اس 13 اشتراک سرویس‌های مختلف را به کاربران نشان می‌دهد

به این مطلب امتیاز دهید:
0
Post-Thumbnail-Recovered

 بررسی‌های اخیر انجام شده از بتای دوم آی او اس 13 توسط توسعه دهندگان حاکی از آن است که این سیستم عامل در زمان پاک کردن اپلیکیشن‌ها در مورد اشتراک سرویس‌های مختلف فعال در آن به کاربران هشدار می‌دهد.

شرکت اپل از پریشب اقدام به آماده سازی و عرضه آی او اس 13 به توسعه دهندگان کرده است و حالا توسعه دهندگان و کسانی که این نسخه را مورد تست قرار داده‌اند، در بررسی‌های اخیر خود این قابلیت را پیدا کرده‌اند. این قابلیت توسط یکی از تست کنندگان محصولات نرم افزاری اپل و گرداننده وب سایت MacStories به نام «فدریکو ویتیچی» کشف شده است.

این قابلیت تنها زمانی به کاربران ارائه می‌شود که حساب‌های کاربری آن‌ها با استفاده از اپل آیدی لاگین شده باشد و اپل به آن‌ها دسترسی داشته باشد. کاربران در زمان پاک کردن یک اپلیکیشن مشخص، اگر اشتراک فعالی در آن داشته باشند و اکانت خود را از طریق اپل آیدی و قابلیت Sign in With Apple ساخته باشند می‌توانند هشدار فعال بودن یا غیرفعال بودن اشتراک را دریافت کنند.

در صورت فعال بودن اشتراک، اپل به کاربران در این زمینه هشدار می‌دهد از کاربران تأییدیه اضافه در مورد تصمیم برای پاک کردن اپلیکیشن را دریافت می‌کند. این مسئله باعث می‌شود تا سرویس‌های اشتراکی در صورت عدم استفاده توسط کاربران نتوانند هزینه اشتراک اضافی را از حساب کاربران کسر کنند.

کسانی که از طریق گیفت کارت یا کارت‌های اعتباری نظیر مستر کارت اقدام به خرید اشتراک ویژه و خاصی کرده باشند در زمان پاک کردن اپلیکیشن هشدار فعال بودن حساب کاربری را دریافت می‌کنند که این مسئله باعث می‌شود تا کاربران به صورت ناخواسته سرویس‌های فعال خود را از دستگاه‌ها حذف نکنند و هزینه اضافی بابت عدم استفاده اشتراک‌های فعال را پرداخت نکنند.

این قابلیت در کنار آی او اس 13 قرار است در آینده نزدیک آماده عرضه به عموم کاربران دستگاه‌های هوشمند شرکت اپل شود. 

ارور 0x87DD0006 باعث عدم دسترسی به ایکس باکس لایو ...
اسپاتیفای از تبلیغات هوشمند در سرویس پادکست خود اس...
 

نظرات و پرسش و پاسخ

هنوز نظر یا سوالی در این مورد طرح نشده است!
default_blogger آی او اس 13 اشتراک سرویس‌های مختلف را به کاربران نشان می‌دهد - GiftCardStore
مهمان
چهارشنبه, 29 آبان 1398